forespørgselsliste

Din liste er tom >

Lasse Madsen

Lasse Madsen

Fremadstormende komikertalent

Lasse Madsen er komiker i ordets fineste forstand. Han har sin helt egen stil på scenen og en eminent forståelse for improvisation og inddragelse af publikum. Lasse Madsen formår ganske enkelt at gøre hvert show helt unikt for det publikum, han optræder for. 


Du skal booke Lasse Madsen, hvis du ønsker at se et fremadstormende komikertalent, som du helt sikkert kommer til at høre meget mere til i fremtiden. Han blev landskendt efter Zulu Comedy Galla 2017, hvor han blev fremhævet som det nye unge håb, da han optrådte for en pakket opera i København. Siden Lasse Madsen både været med i det populære quizprogram ”Klipfiskerne” på TV2, og måske du har set ham i DR Ultras succes ”Ultra Snydt”, der blev nomineret til TV-prisen for det bedste børneprogram i 2019. 


Lasse Madsen er også ofte brugt som konferencier, da han netop har en sublim evne til at fange øjeblikket og publikum med sin drengede charme og brede humor. Han kan bruges til alt, lige fra firmaets sportsdag, musikfestivalen, comedyaften til en børnekoncert eller -festival.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen