forespørgselsliste

{system.shoppingbasket(883)}

H. C. Andersen Paraden

H. C. Andersen Paraden

Eventyrlig underholdning med de klassiske eventyr

H. C. Andersen Paraden er dansk, dejlig og eventyrlig. Med sin unikke charme, professionelle profil og samtidig umiddelbare og hjertelige spilleglæde er H. C. Andersen Paraden oplagt underholdning. 


Mere end 30 års erfaring og mere end 7000 forestillinger overalt i verden har gjort H.C. Andersen Paraden til en af de største succeser i folkelig kvalitetsunderholdning i mange år. De optræder veloplagt, morsomt og respektfuldt over for Danmarkshistoriens største kulturpersonlighed nogensinde. Med andre ord er H.C. Andersen Paraden som et eventyr helt uden sidestykke i hele kongeriget. 


Den lille musikalske forestilling præsenterer 20 populære eventyrfigurer i alle aldre i originale kostumer, og de folder sig ud som et glansbillede af H.C. Andersens verden. Iørefaldende sange (The Ugly Duckling, Thumbelina, Wonderful Copenhagen og mange flere), festlige uddrag af de mest kendte eventyr samt skuespilleren Torben Iversen, der som digter kæder det hele sammen med anekdoter og aktuelle indfald. Som en festlig optakt til showet, kan H.C. Andersen Paraden levere den flotteste parade gennem byen, centret eller festpladsen. 


Efter showet kan publikum møde Paradens 20 eventyr figurer og få en selfie, highfive eller autograf. 


H.C. Andersen Paraden kan arrangeres hele året, og til jul og i de kolde vintermåneder optræder H.C. Andersen Paraden i flotte illuminerede vinterkostumer – et stemningsfuldt indslag, der lyser op i en mørk tid.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen