forespørgselsliste

Din liste er tom >

Charlotte Fich

Charlotte Fich

En kvinde med mange talenter.

Den prisvindende skuespiller har et alenlangt cv, når det gælder tv, film og teater, men hun kan så meget mere end at stå på de skrå brædder. 


Charlotte Fich, som de fleste kender for deltagelse i “Vild med dans” 2013 , Kødkataloget på DR 3 og ikke mindst som Ingrid Dahl i “Rejseholdet”, er også musiker og sangskriver. 


Hun spiller med sit yderst velklingende band bestående af Dennis Flacheberg på guitar, Martin Valsted på keyboard, Casper Bak Poulsen på bas og Jacob Chano Lundby på trommer.  Charlotte Fichs musik er et goovey mix af folk, rock og jazz. Hun skriver selv musik og tekster.


Her er lidt udtalelser fra publikum, ved hendes seneste koncerter:

Dejlig aften, lækker musik, gode tekster,meget dygtige musikere og du sang ikke sangene – du BLEV sangene. De små historier før sangene gjorde dem meget vedkommende. Kommer gerne igen til en koncert med dig og dit dygtige band.
– Birgitte Læssøe Barfoed Deltog som kulturambassadør for Fredensborg Bibliotek.


Jeg synes, der var meget spændende og meget helstøbte numre, I gav. Du har en imponerende stemme og økonomiserer flot med de dramatiske virkemidler. Hertil kom et godt band med en meget præcis rytmegruppe, en dygtig keyboardspiller, som for min skyld godt måtte komme endnu mere på,banen; og så var der guitaristen, som også var rigtig god, og som egentlig havde fortjent at kunne trykke den lidt mere af.
jeg vil varmt anbefale dig og bandet til andre. Det var en god oplevelse.
– Flemming Boel, Publikum


Det havde jeg så ikke lige set komme ……
Kan hermed fastslå: ‘Ingrid Dahl’ – alias Charlotte Fich kan meget mere end være skuespillerinde og x-amatør-danser i Vild med Dans.
Hun kan dælme også både skrive fantastiske sange og synge med så meget indlevelse og sjæl, at det BØR opleves LIVE.
– Gitte Terese Lynggaard Haack, Publikum


Tak for en kanon musikalsk oplevelse – og super gode melodier – og fedt band du har!

Henrik Lundby – Publikum

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

Related artists link:
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen