forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sørens Safari show

Sørens Safari show

En forestilling for hele familien

Rango er den frække abe, som alle børn elsker. Den dovne tiger Troels Triger fortæller og synger om dengang, han endnu ikke var en tam tiger. Søren Brynjolf er artisten, der får masser af hjælp fra børnene. Forestillingen er for fuld musik, sang og rytmer.


Rango underholder med stor succes de helt små fra 0-3 år og han kan også fungere som konferencier til kulturarrangementer og musik festivaler. Rango og Søren Brynjolf skaber indholdet til festen, emneugen, åbningen, receptionen, mm.

Varighed 50 min. Aldersgruppe 2-11 år.


Søren Brynjolf kan også engageres som Speed Carver, som set i "Danmark har Talent 2017", hvor han kan skære logoer ud i træ med sine motorsave på 2-3 min. Se mere her


Det siger vores kunder:


“Vi havde besøg af Rango og Søren og det var et super godt grin for både børn og voksne! Det er en af de familieoplevelser mange børn husker, fordi humoren får fortællingen til at gå lige i hjertet.

Kristian Krog, Kulturhusleder af Børnekulturklubben Davs Klaus


Sørens Safarishow leverede en forrygende cirkusforestilling med aben Rango og den dovne tiger Troels Triger som artister:

Dinby.dk – Holstebro


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen