forespørgselsliste

Din liste er tom >

Louise Dubiel

Louise Dubiel

En drøm om X-factor

Louise Dubiel er en kendt musiker, der blev kendt på sin medvirken i tv-programmet Elsk Mig i Nat på Kanal 5, hvor hun kom med på bootcamp og deltog i fire live-programmer. Louise Dubiel har også stillet op i X-Factor, er kommet forbi ”dommerne”, men blev stemt ud af Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman. Såvidt hun husker, sagde Remee bare: ”Døren er dér.” Alligevel har Louise Dubiel fået en flot musikkarriere, som hun fortæller om i dette musikalske foredrag. Ideen med denne optræden er at lave en blanding af et foredrag og en koncert.


 Louise Dubiel fortæller om fordele og ulemper ved at deltage i talentprogrammer, og hvordan det er at ryge til tops overnight, få en pladekontrakt, et sommerhit og flere sange i radioen, for så at ryge hele vejen ned igen på den anden side. At miste kontrakten med pladeselskab, manager og booker og derefter rejse sig op, børste støvet af tøjet, arbejde sig op igen ved at starte eget pladeselskab og være egen manager og booker. At finde frem til de rigtige mennesker at arbejde sammen med. At skrive og udgive musik selv. På denne måde handler foredrags-koncerten om drømmen om den hurtige berømmelse kontra at knokle sig frem til radioerne og scenerne selv.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen