forespørgselsliste

Din liste er tom >

Louise Dubiel

Louise Dubiel

Foredrag med Louise Dubiel - Drømmen om X-factor

Louise Dubiel har været med i Tv-programmet Elsk Mig i Nat på Kanal 5, kom med på bootcamp og deltog i fire live programmer. Hun endte på en 4. plads. Louise Dubiel har stillet op i X Factor, er kommet forbi ”dommerne”, men blev stemt ud af Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman. Så vidt hun husker, sagde Remee bare: ”Døren er dér.”


Louise Dubiel var også med i Talent 09, hvor hun, i liveprogrammet, røg ud til fordel for en lille dreng der sang opera og to piger, der dansede hip hop. Til gengæld var Hella Joof ret vild med hendes musik, og samme aften blev hun ringet op af Universal Music efter at Jokeren havde spurgt om hendes nummer (til pladeselskabet.) Det var en god aften.


"Jeg har stået på en scene sammen med Medina, jeg har opvarmet for Rasmus Seebach, jeg har indspillet i studier, hvor navne som Prince og Lady Gaga også har indspillet, jeg har været med i Melodi Grand Prix med en sang jeg selv har skrevet, jeg har været den 8. mest spillede danske kunstner på dansk radio i 2010 – mens mange troede jeg var Sys Bjerre. Jeg har optrådt for et fuldt Parken og på tomme parkeringspladser. Jeg har optrådt på Strøget og på live tv. Jeg har udgivet en cd på Universal Music. Jeg har udgivet en cd på mit eget pladeselskab. Jeg har skrevet al musikken selv og i samarbejde med andre. Jeg har lavet og udgivet 11 musikvideoer. Jeg har skrevet en sang, der er udkommet i Finland (på finsk). Jeg har i det hele taget oplevet lidt af hvert.” siger Louise Dubiel


Ideen med denne optræden er at lave en blanding af et foredrag og en koncert. Louise kan fortælle om fordele/ulemper ved at deltage i programmer som X Factor, Talent og DMGP. Hvordan det er at ryge til tops overnight – at få en pladekontrakt, et sommerhit og flere sange i radioen – og så at ryge hele vejen ned igen på den anden side. At miste kontrakten med pladeselskab, manager og booker og derefter rejse sig op, børste støvet af tøjet, arbejde sig op igen ved at starte eget pladeselskab og være egen manager og booker. At finde frem til de rigtige mennesker at arbejde sammen med. At skrive og udgive musik selv. 

På denne måde handler foredrags-koncerten om ”den hurtige berømmelse” kontra at knokle sig frem til radioerne og scenerne selv.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen