forespørgselsliste

Din liste er tom >

Alive Comedy Tour

Alive Comedy Tour

På Tour med dygtige århusianske komikere

Fire jyske stand-up komikere tager rundt i landet, for at vise hvad stand up er, og kan være under navnet Alive Comedy Tour.


Komikerne, som du kan opleve, er:

Victor Lander: Victor Landers humor er forundrende, spøjs og til tider næsten helt absurd. Men kombineret med ungdommelig charme, går det rent ind hos især det yngre publikum. Victor kender du måske fra Zulu Comedy Galla 2014, hvor han var ét af “de nye håb”.

Lasse Madsen: Komiker er nok ordet, som beskriver Lasse Madsen bedst. Han er komiker i ordets fineste forstand. Hans imponerende evne inden for improvisation og inddragelse af publikum gør hvert show helt unikt. Lasse er også aftenens vært og sørger for at binde aftenen flot og sjovt sammen.

Henriette Thuesen: Er man til selvironi og skarpsindig humor, er det oplagt at placere Henriette Thuesen på scenen. Henriette Thuesen har lavet stand-up i over 10 år og har optrådt til utallige firmaarrangementer, private fester og klubjobs landet over. I 2009 kunne hun ses (skidesur) i TV2 Zulu-serien ”Hvor Fanden er Herning?”.

Jakob Taarnhøj: Jacob Taarnhøj blev nummer to ved Danish Open 2013, og optrådte som et af “de nye håb” ved årets Zulu Comedy Galla, også i 2013. Jacob Taarnhøjs stand-up er en energisk blanding af fortælling og personlige karikaturer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen