forespørgselsliste

Din liste er tom >

Danseorkestret

Danseorkestret

Gode rytmer og glade 80'er-minder

Danseorkestret er kendt som et af de største bands, der satte ild til de danske dansegulve i 1980’erne. Historien begyndte i 1984, da Danseorkestret tog Danmark med storm, og sangen ”Regndans” tordnede ud i de danske hjem. 


Deres debutplade udkom året efter og indeholdt udover ”Regndans” også numrene ”Marianne”, ”Discodørmand”, ”Satellit” og ”Kom Tilbage Nu”. Alle er sange, der stadig spilles og synges herhjemme. Ved Rock Prisen i 1985 blev Danseorkestret kåret til ”Årets Nye Navn”, og så var vejen banet for det, der skulle blive Danseorkestrets store gennembrud. Albummet solgte over 70.000 eksemplarer og var en blanding af soul, reggae og latinamerikansk musik. 


Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, percussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså. Derudover medvirker også guitaristen Aske Jacoby, pianisten Steen Rasmussen og trommeslageren Claes Antonsen. Der er altid garanti for gode rytmer og glade 80’er-minder, når Danseorkestret byder op til dans.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen