forespørgselsliste

Din liste er tom >

Fat Elvis

Fat Elvis

Elvis på den fede måde

Fat Elvis Vegas Show er en hyldest til Elvis Presley - den største sanger og entertainer verden endnu har set. Titlen Fat Elvis skal forstås på den fede måde. Det refererer til den fede periode i Elvis' karriere, fra hans comeback på scenen i '68 og til hans død i '77. 


The Fat Elvis Vegas Show tager netop udgangspunkt i denne periode, hvor Elvis returnerede til scenen. Lidenskaben ligger i de store glamourøse liveversioner af både 'gamle' klassikere og de nyere mere ukendte numre. Jakob Wetterslev er det borgerlige navn på manden bag The Fat Elvis Vegas Show. En livslang passion og kærlighed for Elvis Presley og hans musik samt en næsten sygelig trang til ustandseligt at bryde ud i sang krydret med en eminent evne til at huske tekster samt musisk talent har blandet den cocktail, som danner grundlaget for showet. 

Han ligner måske ikke helt, men synger og bevæger sig næsten som Elvis selv. Med efterhånden 10 års erfaring og utallige shows er The Fat Elvis Vegas Show underholdning i særklasse til enhver lejlighed og den perfekte kickstarter til ethvert dansegulv.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen