forespørgselsliste

Din liste er tom >

Johnny Madsen Jam

Johnny Madsen Jam

En hyldest til en ægte, vestjysk rock'n'roller

Johnny Madsen Jam er en hyldest til en ægte, vestjysk rock'n'roller. Den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken og de originale tekster har præget Johnny Madsens ramsaltede rock´n´roll og blødende blues, og gjort ham og hans band unikke på den danske musikscene.

Johnny Madsen Jam fortolker disse sange med dyb respekt for originalen og med nerve og sjæl som disse sange fortjener. Johnny Madsen Jam spiller numre fra hele Johnny Madsens sangkatalog, både de største hits, men også de mere ukendte perler er at finde på sætlisten. Færgemanden, Udenfor Sæsonen, One Man Band, Havanna, Johnny the Blues... det er showtime hver gang Johnny Madsen Jam går på scenen. Spilleglæden er smittende, lead vokalen er rigtig tæt på originalen, vokalarrangementerne sidder lige i skabet og selv de små uundværlige anekdoter er på plads.


Johnny Madsen Jam består af:

- Mogens Mortensen, guitar og sang

- Jesper Nordam, bas og kor

- Richard Vincent Salsbury, trommer og kor


Book Johnny Madsen Jam til dit næste arrangement - der bliver omsætning i baren og gang i den på dansegulvet når de indtager scenen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen