forespørgselsliste

Din liste er tom >

A Touch of Elvis

A Touch of Elvis

Elvis Show i Verdensklasse

A Touch of Elvis er et godt og underholdende indslag til firmafesten, foreningsfesten eller hvad anledningen måtte være. 


Hvis man aldrig før har haft muligheden for at stifte bekendtskab med den legendariske Elvis Presley og hans musik, har man her en enestående chance for at lytte til hans mange sange, se det flotte sceneshow og danse til Rock ’n roll, Rockabilly, Country, Blues og Gospel via den sublime og meget troværdige fortolker af Elvis’ musik, Jens S. B. Larsen. 


Jens Larsen er ikke bare en fremragende musiker, sanger og entertainer, der i mere end 35 år har henrykt med sin musik. Han er også én af de absolut bedste Elvis fortolkere, vi nogensinde har haft.  At Touch of Elvis er et ”must” for alle Elvis fans, og når man hører ham synge som Elvis, er man ikke i tvivl om, at her er næsten den ”ægte” vare. 


Han lyder ikke bare som Elvis, han er Elvis i det øjeblik, han træder ind på scenen som sin forgænger. Han ligner sit idol til forveksling - i højde og drøjde og er iført de originale kostumer. Nyd en god aften i selskab med Elvis og alle de gode hits fra hans repertoire. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen