forespørgselsliste

Din liste er tom >

Pop n´ Roll

Pop n´ Roll

En lang række kendte og vellidte pop hits

Tag med os på en musikalsk rejse gennem de seneste årtier, hvor du som lytter vil blive præsenteret for en lang række kendte hits med ørehængende vers og omkvæd, som man slet ikke kan lade være med at synge med på. Pop n’ Roll præsenterer sangene i en ny og spændende indpakning med lidt rocket feeling samt et drys af episk stjernestøv, og vi får derved såvel det visuelle som musikken til at gå op i en højere enhed.


Vores repertoire tager Jer med på en eventyrlig jordomrejse, der spænder lige fra Dronning Elsas iskolde fjeld til Caribiens eksotiske øhav, hvor vi under nattens stjerner besøger Skatteøen. Herfra går turen videre ud på de store verdenshave som sømand af verden, hvor skibet bærer dit navn.


Vær klar til at indtage dansegulvet, når vi byder op til dans med drenge, og vær med til den sidste nedtælling, når vi tager Jer med på en hæsblæsende tur ud i verdensrummet med kurs mod Venus. Dette er blot et lille glimt af vores musikalske palette.


Af kunstnere kan bl.a. nævnes: ABBA, Aha, Aqua, Britney Spears, Danser med Drenge, The Eagles, Europe, Lady Gaga, Lis Sørensen, Madonna og mange flere. Hele herligheden præsenteres af vores smukke sangerinde Jennie, der akkompagneret af et veloplagt band, sikrer at gryden holdes i kog til langt ud på natten.

Kort sagt: Har din fest brug for et unikt musikalsk indslag med fede versioner af alle de kendte hits, så er Pop n' Roll svaret!


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen