forespørgselsliste

Din liste er tom >

Henning Nielsen Børne- og Familieshow

Henning Nielsen Børne- og Familieshow

Magisk mester kendt fra Danmark har Talent

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent ”2015 på TV2. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer. Dommerpanelet roste ham bl.a. for det sjoveste trylleri nogensinde og hans komiske talent. 


Henning Nielsen er nu ude at indtage scenerne rundt i Danmark, hvor publikum oplever Henning på tætteste hold. Børne- og familieshowet "Hokus Pokus" er Henning Nielsens underholdende show for børn og voksne, hvor der bliver tryllet med alt lige fra toiletpapir over aviser til kortspil og mange andre ting. Undervejs garnerer Henning showet med en masse sjove ballondyr og små, sjove historier. 


Henning Nielsen har tryllet i over 20 år og optrådt over hele verden. Gennem årene har Henning modtaget flere internationale priser, bl.a. nordisk mester i magi i 2005 og Balkanmester i magi i 2007. Endelig fik Henning Nielsen en flot 3. plads ved Verdensmesterskaberne i trylleri i 2009.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen