forespørgselsliste

Din liste er tom >

Henning Nielsen Børne- og Familieshow

Henning Nielsen Børne- og Familieshow

Kendt fra "Danmark har talent"

Børne- & familieshow

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent ”2015 på TV2. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer.

"Det var noget af det sjoveste tryl, jeg nogensinde har set i mit liv," og ”Jeg er fuldstændig på toppen over det. Jeg synes, du har et virkeligt komisk talent, og dit udseende er med dig," lød det bl.a.  fra dommerpanelets medlemmer, der dermed hentydede til sønderjydens noget særprægede, todelte frisure.


Nu er Henning Nielsen klar til at indtage scenerne rundt i Danmark, hvor publikum kan opleve Henning på tætteste hold. Børne- og familieshowet "Hokus Pokus" er Henning Nielsens underholdende show for børn og voksne, hvor der bliver tryllet med alt lige fra toiletpapir over aviser til kortspil og mange andre ting. Undervejs garnerer Henning showet med en masse sjove ballondyr og små, sjove historier.


Mere om Henning Nielsen

Henning Nielsen har tryllet i over 20 år og optrådt over hele verden. Gennem årene har Henning modtaget flere internationale priser – bl.a.:

2005 Nordisk mester i magi

2007 Balkan mester i Magi

2009 FISM (International Federation of Magic Societies) – 3. plads (comedy award)


Særligt prisen hos FISM i 2009 er Henning Nielsen stolt af, da der her er tale om Verdensmesterskaberne i trylleri, hvor Henning modtog en flot 3. plads for hans trylleri og comedy.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen