forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bjarne Pilegaard

Bjarne Pilegaard

Piano Exclusive - Silent Piano Music og blide jazztoner

Blide jazztoner, kendte temaer fra den klassiske verden, filmmusik og underholdning for kendere. Et bredt spekter af titler, lige fra 60’ernes start og helt op til nutidens nuller.
 

Bjarne Pilegaard er uddannet i den klassiske grundskole. Han har en baggrund som selskabsmusiker gennem mere end 30 år. Han har produceret 4 professionelle sommerrevyer oveni rollen som kapelmester, komponist og tekstforfatter.
 

Bjarne Pilegaard har i en 5 årig periode fungeret som pianist i samarbejde med den klassiske balletskole og gennem en årrække været kapelmester for egen Jazz-kvartet. Et sammenkog af disse forskellige stilarter har udviklet sig til den helt unikke og specielle musikstil – Piano Exclusive.


Af kendte inspirationskilder kan blandt andet nævnes Bent Fabricius Bjerre, Oscar Peterson, Victor Borge, brasilianeren Rodrigo Alencar og Wolfgang A. Mozart. Lige siden 1998 har Bjarne Pilegaard afholdt et utal af både lukkede og offentlige koncerter. Udelukkende med akustisk lyd. Derfor er det foretrukne instrument også et akustisk flygel, men findes dette ikke på stedet, medbringes eget Roland el-piano.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen