forespørgselsliste

Din liste er tom >

Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen

Danmark i en terrortid

Hans Jørgen Bonnichsen er pensioneret chefkriminalinspektør efter 41 år i dansk politi. Han har både en national og international politilederuddannelse og er bl.a. gradueret fra FBI-National-Academy, Virginia i USA. 


Hans Jørgen Bonnichsen har i sin fritid erhvervet sig en BA i litteraturvidenskab med kunsthistorie fra Københavns Universitet og har taget en lang række andre universitetskurser bl.a. i symbolisme, renæssance og Islam i det 21. århundrede. Hans Jørgen Bonnichsen tilbragte 20 år af sit politiliv i Rigspolitichefen Rejseafdeling, populært kaldet Rejseholdet, hvor han har beskæftiget sig med alle sagskategorier fra drab, bedragerier til undersøgelse af sager mod kolleger og sluttede som Rejseafdelingens souschef. 


I de sidste 9 år i politiet var Hans Jørgen Bonnichsen den operative chef for Politiets Efterretningstjeneste. Han er forfatter til en række fagartikler og bidrag til antologier om kunst, overvågning og efterretningsvæsen og har skrevet bøgerne: ”Myten om Rudolph Tegners skitser og malerier”, ”Hånden. En PET og politikrønike”, ”Frygt og fornuft i terrorens tidsalder”, “Tvivl på alt og tro på meget”.  


Hans Jørgen Bonnichsen har gennem flere år været TV-avisens efterretningsekspert, men arbejder nu på freelance-basis. Han er en ofte brugt kommentator med stærke holdninger, ikke mindst om retssikkerhed. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen