forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dekorer din egen kinabog

Dekorer din egen kinabog

Skab din egen unikke bog

Din helt egen Kinabog

Til denne workshop medbringer vores personale flotte kina bøger, som børnene selv kan dekorere, så de får deres helt egen personlige og originale forside. Der bruges flotte farver og mange forskellige trykmotiver og skabeloner, så der er rig mulighed for at sætte sin helt egen personlige præg på bogen. Efterfølgende har børnene en flot dagbog, lektiebog, malebog, notesbog, eller hvad de nu vil bruge den til.


Alle vores workshops er baserede på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og fremstiller noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et velforberedt personale samt de bedste materialer, vi stiller med.


Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent m.m. samt selvfølgelig alle skoleferierne.


 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen