forespørgselsliste

Din liste er tom >

Banko Carl

Banko Carl

Fra erhvervsmand til aktiv pensionist

Banko Carl turnerede i over 30 år med sine store Banko Shows og var af offentligheden kendt som en fantastisk showmand og entertainer, der gennem tre årtier underholdt rundt i danske foreninger og firmaer med stor succes. Hvad færre ved er, at Banko Carl med det borgerlige navn Carl Christensen, også var en dygtig iværksætter og forretningsmand. 


Indenfor underholdningsindustrien skabte han en koncern, som beskæftigede sig med underholdning, radio og TV-spil, lotterier og reklamespil, som forgrenede sig ud over hele Norden. Banko Carl valgte at gå på pension i slutningen af 1990’erne, men når man har været aktiv hele sit liv, kan man ikke sidde stille. Derfor sammensatte Banko Carl materiale til et foredrag omkring livet i underholdningsbranchen og som direktør i erhvervslivet. 


Historien tager udgangspunkt i barndommen i Nakskov og på levende vis fortæller Banko Carl om tiden som manager for bands, bankovært og forretningsmand. Dette er et spændende foredrag, der bliver understøttet af et godt materiale. Banko Carl er en populær foredragsholder ved arrangementer for pensionister, aftenskoler og lignende. Banko Carl er stadig entertainer til fingerspidserne, og det smitter af på publikum, når han holder foredrag. 


Det er højt humør, sjov, spas og selvfølgelig også en rigtig spændende historie om den lille dreng fra Nakskov, som blev en stor mand i dansk underholdning.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

Related artists link:
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen