forespørgselsliste

Din liste er tom >

Diva og Tenor

Diva og Tenor

Kgl. tenor spiller op til international Diva

Helt nyt koncept indenfor musical og operette. Vi præsenterer en duo bestående af den danske sangerinde Dorthe Elsebeth Larsen og Kgl. tenor John Venning. De er et fantastisk makkerpar, der hver især har et imponerende cv med optrædener over hele verden.

 

De to formidable sangere optræder med en cocktail af kendte musicalnumre, og operette klassikere. Alt sammen serveres med humor og charme, som giver en musikalsk oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Showet indeholder også humoristisk "battle", hvor de to sangere "spiller" op til hinanden og får det hele til at gå op i en højere enhed.


John Venning er kendt i Danmark som frontfiguren, der lancerede De 3 Kgl. Tenorer og har rejst rundt med det show de sidste 20 år. Nogle husker ham måske også som Mr. San fra Telenor reklamerne, men det er en helt anden sag.   

Dorthe Elsebeth har slået sit navn fast som sangdiva i Danmark, men har også vundet adskillige udenlandske priser for sin dygtige optræden. Det er underholdning i international klasse.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen