forespørgselsliste

Din liste er tom >

Carol Singers

Carol Singers

Sangunderholdning for alle

Carol Singers består af otte fantastiske sangere, som alle er lead-sangere, men også smelter sammen i en fantastisk korlyd. Gruppen kan sammenlignes med grupper som Manhatten Transfer, Læderhalsene, Andrews Sisters og Four Jacks. 


Repertoiret spænder vidt lige fra 40´ernes swingnumre som 'Bei mir bist du shein' og 'Istanbul (Not constantinople)', til jazznumre som 'It don’t mean a thing if it ain’t got that swing' over soul à la commitments, 60´er motown-numre og funky stil, til filmmusik som 'Ghostbusters' og Disneys 'Hvem vil ikke gerne være kat' helt op til moderne rap musik. Smid ind i repertoiret nogle af de gamle danske slagere som, 'Tag med ud og fisk', 'Når en sailor går i land', og så har man ingredienserne til en hyggelig stemning på en varm sommerdag. 

Oveni leverer Carol Singers et show i form af dans, sjov og ballade, og de giver publikum en oplevelse af, at være sammen om en skøn og afslappende atmosfære. Carol Singers har som regel ikke behov for mikrofoner og forstærket lyd. Men om nødvendigt, hvis der er på en scene med over 100 publikummer, kan de selv levere anlæg. Carol Singers kan også gå og synge på en gang, så det er muligt at dække et stort område til et bryllup, en havefest, festival eller havnefest.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen