forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tobias Hamann-Pedersen

Tobias Hamann-Pedersen

Vinder af Bagedysten 2014

Den største profil fra ”Bagedysten 2014”, Kagemanden Tobias Hamann-Pedersen. Tobias Hamann-Pedersen underholdte os alle med sine bage-færdigheder og evner til at kreere de skønneste og flotteste kager under "Bagedysten forløbet". Tobias Hamann-Pedersen udfordrede flere gange normerne med ingredienser, der normalt ikke bruges i kager, men de to dommere Mette Blomsterberg og Jan Friis Mikkelsen blev konstant positivt overraskede.


Siden har Tobias Hamann-Pedersen ikke set sig tilbage. Han har både haft sit eget TV program, “Bag Verden”, på DR1, hvor han rejste rundt i forskellige lande og kreerede fantastiske kager baseret på det, han så, og han har også skrevet sin egen bog "Klassisk Tobias". Fra april 2017 er han igen at finde på DR1 i en ny programserie, der foregår i Danmark, og så udgiver han også en ny julebog i slutningen af oktober.


Tobias Hamann-Pedersen kan bookes til et væld af forskellige lejligheder, hvor han fx laver showkøkken, så folk kan opleve ham helt tæt på (og måske være så heldige at smage hans særprægede kreationer bagefter); som kagedommer, hvis I fx selv vil arrangere Jeres egen kagedyst i firmaet; eller som foredragsholder (se mere nedenfor). Har du andre ideer, hvor det kunne være perfekt med Tobias' færdigheder, bagertips og røverhistorier, så kontakt os endelig med din forespørgsel.
 

Foredrag: Kagemann - uden opskrift

I dette underholdende foredrag sætter Tobias Hamann-Pedersen fokus på uddannelses-forventningerne og de faste rammer, vi lever med i dagens Danmark anno 2017 - og hvordan man bryder med dem. I en tid, hvor alle stræber efter høje karakterer og gode jobs, taler Tobias varmt om dét at være iværksætter og udleve drømme.

Du vil få gode råd til, hvordan du finder din platform i livet. Vi skal alligevel ikke allesammen være psykologer eller jordemødre eller have det samme job i 25 år. Så hvorfor gå ud af samme vej? Få indsigt i Tobias’ alternative livsanskuelse og lær at spise kage til.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen