forespørgselsliste

Din liste er tom >

ABBA SHOW

ABBA SHOW

V.I. Piger goes ABBA med alle de kendte hits fra det svenske band

Hvem husker ikke de ultra populære sange, popgruppen ABBA leverede op gennem 70erne og ind i 80erne? Det blev til en perlerække af internationale hits med ”Dancing Queen”, ”Voulez-Vous”, ”Waterloo” og ”Mamma Mia” som nogle af de absolutte ørehængere.


Nu har to smukke og meget velsyngende piger taget sangene til sig og udviklet et brag af et ABBA show, som giver genlyd langt ud over scenekanten. Pigerne er fulde af liv, glæde og diskorytmer og selvfølgelig klædt i de karakteristiske og meget iøjnefaldende ABBA kostumer. 


Pigerne, som kommer fra henholdsvis Sverige og Danmark, synger og fester med publikum, som inviteres til fællessang ad libitum. Men ikke nok med, at stemmer og appearance er i orden, med sig har V.I.Pigerne både lyd og lys produktion og tonsvis af scene effekter som konfetti, lyskegler, sæbebobler og naturligvis… diskokugler i alle afskygninger.


V.I.Piger Goes ABBA Showet passer både til store og mindre selskaber, til firmafesten og fødselsdagen og er et sikkert hit for ABBA-entusiaster i alle aldre.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen