forespørgselsliste

Din liste er tom >

Trylle Thomas

Trylle Thomas

Professionelt alsidigt show, der kickstarter hvilket som helst event

Her er der virkelig en god mulighed for at booke en dygtig aktør. Thomas har kæmpet sig vej til at blive en af Nordjyllands bedste inden for god underholdning. 

Cirkus Workshop

Cirkus artist for en dag. Kunne du tænke dig at jonglere, spille djævlespil, diablo, og måske cykle på 1 hjulet cykel? Trylle Thomas kommer og underviser både børn og voksne. Du får lov til selv at arbejde med de forskellige redskaber, og Trylle Thomas sørger for cirkus tingene.


Ballon/trylleri workshop

Mange folk undre sig over, hvordan en tryllekunstner får ting til at forsvinde. Trylle Thomas giver nu alle muligheden for at prøve kræfter med netop trylleverdenen. Denne workshop har mange muligheder, og vi vil selvfølgelig prøve at opfylde Jeres krav og ønsker til workshoppen. Man vil ikke lære at save sin matematiklærer over, men vi vil tage fat i små tricks med hverdagsting, som I kan vise for alle vennerne.


Vi kan også tilbyde ballon workshop. Her lærer I at vride balloner, så det ligner en hund eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.


Familie trylleri 

Trylleshow for hele familien, i hele Nordjylland. 30 minutter med fuld fart, med trylleri, gøgl, og gags. Børnene kommer op på scenen og hjælper med at trylle. Der er aldrig noget, som er sikkert, når Trylle Thomas går på scenen.


Thomas har optrådt med trylleri siden 2001 og leveret mange shows i hele Danmark / Grønland. Showet kan bruges af alle fra firmaer til private.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen