forespørgselsliste

Din liste er tom >

Den Lille Billedkunstner

Den Lille Billedkunstner

Fordi alle børn elsker at male og tegne

På denne workshop får man rig mulighed for at udfolde sine kreative evner og bruge egen fantasi og talent. Børnene får lov at male deres helt eget maleri, og kan hænge det på væggen i værelset, eller give det som gave.


Vores søde personale give gode råd og vejledning. Forældrene er velkomne til at hjælpe deres børn, eller de kan bruge tiden på shopping.

Der bruges ublegede bomuldslærreder opspændt på blindrammer, og der males med rigtige pensler og akrylmaling.


Alle vores workshops er baserede på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og fremstiller noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et velforberedt personale samt de bedste materialer, vi stiller med.


Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent m.m. samt selvfølgelig alle skoleferierne.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen