forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jazz Buffetten

Jazz Buffetten

Et tag-selv-bord af god musik

Jazz Buffetten har gennem årene serveret swingende glad jazz over det ganske danske land. I jazzklubber, på festivaller, spillesteder og mange andre steder. Jazz Buffetten er som et tag-selv-bord af den glade jazz, og det vil nok være synd at kalde Jazz Buffetten for et traditionelt jazzband, men hvad gør det, når bare det swinger? 


”Opskrifterne” er de glade kendte jazzmelodier fra "jazzkogebogen", men som enhver anden kok, så har de sat deres eget præg på numrene. Ofte med en skæv vinkel: t andekald, en sirene, et nummer spillet på askebæger eller miniature instrumenter og meget andet. Numre som 'Down By The Riverside', 'Up a Lazy River', 'Ice Cream' og 'When the Saints' kunne være nogle af numre som de glædeligt spiller. 


Mellem numrene fyger de skæve bemærkninger ofte gennem luften, og det hele går op i en højere enhed. Jazz Buffetten kan engageres som streetparade, hvor musik og sang udføres helt uden brug af ”ledninger” – send dem rundt i byen/centret eller lignende, og i er sikret god stemning, hvor end de går.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen