forespørgselsliste

Din liste er tom >

The Fireballs

The Fireballs

Klassisk Rock'n'Roll med autentisk swing

Dansemusik fra dengang lyden var analog og verden var i technicolor. 'Johnny B. Goode', 'Maybellene', 'Great Balls of Fire', 'Whole lotta Shakin´ going on'. Alle hits er der.


Skuespiller, sanger og pianist, Michael Mardorf har samlet et hold dygtige musikere omkring sig og smittet dem med sin kærlighed til Rock'n'Roll.
The Fireballs består udover Michael Mardorf af Mads Lambertsen på trommer, Kristian Martinsen på bas og Adam Stanczel på guitar. Kvartetten er baseret i København, har optrådt overalt i Danmark med tilsammen 75 års erfaring i underholdningsbranchen og et samlet bagkatalog, der spænder fra country, blues, gospel og swing over moderne dansepop og tango til spillefilm, TV og teaterproduktioner.


Ligesom deres musik er de et swingende, dynamisk resultat af mange inspirationer rystet sammen i en cocktail, der bedst kan beskrives som: Rock'n'Roll.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen