forespørgselsliste

Din liste er tom >

The Fireballs

The Fireballs

Klassisk Rock'n'Roll med autentisk swing

Når The Fireballs går på scenen, er der dømt dansemusik fra dengang, hvor lyden var analog, og verden var i techni-colour. Alle hitsene er der: 'Johnny B. Goode', 'Maybellene', 'Great Balls of Fire', 'Whole lotta Shakin´ going on'. 


I front for The Fireballs står skuespiller, sanger og pianist, Michael Mardorf, der har samlet et hold af dygtige musikere og smittet dem med sin kærlighed til rock'n'roll. Der er tale om musikerne Mads Lambertsen på trommer, Kristian Martinsen på bas og Adam Stanczel på guitar. 


The Fireballs er baseret i København, men har optrådt overalt i Danmark. Tilsammen har de mere end 75 års erfaring i underholdningsbranchen og et samlet bagkatalog, der spænder fra country, blues, gospel og swing over moderne dansepop og tango til spillefilm, TV og teaterproduktioner. Ligesom deres musik er de et swingende, dynamisk resultat af mange inspirationer rystet sammen i en cocktail, der bedst kan beskrives som rock'n'roll.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen