forespørgselsliste

Din liste er tom >

Det Glade Vanvid

Det Glade Vanvid

Oplev alle de gode klassikere genfortalt som aldrig før

Der findes intet orkester over, under eller ved siden af dette... for dette orkester er DET GLADE VANVID.


Som navnet antyder, er det bestemt ikke kedeligt at være i selskab med de tre herrer, Thomas, Tim og Allan. Bag sig har de en lang karriere i musikbranchen med alt fra jazz til dansktop. Men nu har de valgt at forene kræfterne og satse benhårdt på, at folk bliver underholdt.


DET GLADE VANVID er perfekt underholdning til f.eks.: Fødselsdagsfester, havefester, byfester, markeder, cafeer, bodegaer og værtshuse og fester, hvor du gerne vil have, at dine gæster føler sig underholdt, synger med og er i godt humør.


I kan bl.a. høre musik af Kim Larsen, Shu-bi-dua, Bamses Venner samt danske og udenlandske ørehængere - men alle numre bliver serveret i et lidt mere muntert tempo, end du normalt kender dem.


Besætningen er også en smule utraditionel, nemlig Thomas Hoby Larsen - Akustisk guitar og sang, Tim Storgaard Christensen - Akustisk bas og Allan Høgedal - Cajon (papkasse-tromme) og andet percussion. Denne besætning gør sange som "Alle sømand er glade for piger", "Stand By Me" og mange andre til det mest muntre dansemusik nord for Femernbælt!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen