forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sherif Haps Halloween Show

Sherif Haps Halloween Show

Tag med Danmarks skøreste cowboy på en uhyggelig tur i det vilde Vesten

Sherif Haps er lidt af en bangebuks, og ved Halloween-tid går det helt galt! Sherif Haps er bange for alt, der bare minder om lidt uhygge. Sherif Haps´ tro følgesvend gribben Guffe er ikke nogen hjælp. Godt nok mener Guffe, at den er verdens sejeste grib, og det skorter ikke på drillerier fra Guffe om, at Sherif Haps er en tøsedreng, der let bliver bange. Det viser sig dog, at Guffe er en endnu større bangebuks, så når det begynder at spøge, forsvinder Guffe hurtigere, end man kan nå at tælle til fem!

Det overlader så Sherif Haps alene med det usynlige spøgelse ”Frederik”, ulækre edderkopper og et talende græskar – alt sammen til stor morskab for børnene og de voksne. Et Halloween show i børnehøjde med bugtaleri, trylleri, musik, sang og sjove lydeffekter.


Om Sherif Haps og Guffe

Sherif Haps er Sherif i Lovløse Lille, en lille by i det Vilde Vest. I Lovløse Lille har Sherif Haps sit hyr med at styre byens indbyggere, der nok ikke har den største respekt for byens Sherif. Der er heller ikke meget respekt at spore fra Sherif Haps´ tro følgesvend Gribben Guffe, der hele tiden driller Sherif Haps. Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib, men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden. 


Sherif Haps & Guffe har gennem de senere år turneret over hele landet med deres morsomme show, hvor de har begejstret tusindvis af glade danskere ved festivaler, sommerfester, byfester, forenings - & firmafester og juleshows - alle steder med stor succes og lattergaranti for det fremmødte publikum. Sherif Haps & Guffe er hos en del af de mindste så populære, at de under hovedpuden sover med et billede – ikke af mor, far eller bedstemor – men derimod et billede af Sherif Haps og Guffe.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen