forespørgselsliste

Din liste er tom >

No Juice

No Juice

Autentisk juicy musik langt ud over scenekanten!

No Juice har et bredt repertoire spændende fra de mest aktuelle hits, fortolkninger af danske klassikere, svedig blues til sing along, folk og  evergreens. No Juice leverer musik af så forskellige kunstnere som Thomas Helmig, Lukas Graham, John Mayer, Eric Clapton, John Mogensen, Kim Larsen, DAD, Robbie Williams og mange flere.


Med en aften i selskab med No Juice er i garanteret musik og underholdning i topklasse.


No Juice kan bookes som band i form af en kvartet eller opefter, alt afhængigt af, hvad der er behov for til din fest. Vil du gerne have den fulde bandoplevelse og fylde dansegulvet hele aftenen, er No Juice Band den helt rigtige løsning. No Juice Band har med stor succes spillet med diverse solister, som gør det til den ultimative oplevelse, både afdæmpet under middagen og til festen. Her er tale om kunstnere som Bobo Moreno, Søs Fenger og Peter AG, som har optrådt med No Juice til både private firmaarrangementer og større byfester.


Ønsker du en intens og nærværende oplevelse, tager No Juice ligeledes ud som akustisk trio, hvor ørehængere serveret med et tvist, og hvor de sammen udfordrer sig selv, publikum og genrerne med en række nyfortolkninger af klassikere.
Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen