forespørgselsliste

Din liste er tom >

Starpeople

Starpeople

2-3-4-5-6....11 mand - kun fantasien sætter grænsen

Musik til en fest! Bandet skal levere varen - Hver gang. Starpeople konceptet har spillet non-stop siden 1998, så der må være noget grundlæggende i orden med det de gør. Det skyldes, at musik er deres passion. Kvaliteten skal holdes oppe og enhver fest fortjener et band, der spiller på eliteplan. Derfor er musikerne i Starpeople også hentet fra den danske musiker-elite. Starpeople spiller til alle slags fester, hvor musikken er en prioritet – ingen fest er for lille ej heller for stor for at vi kan komme og spille.


Så hvad end du holder noget i “i privaten” eller om det er den helt store firmafest, du er ved at arrangere, så kommer Starpeople gerne og spiller. De spiller alt det du og dine gæster gerne vil høre, leveret med overskud og en sikkert performance. Starpeople kommer omkring musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90'erne og selvfølgelig også alt det bedste fra den aktuelle top-10. Har du særlige ønsker eller præferencer, så er vi også lydhøre over for det. Har du drømme om solister, så synger de også gerne med Starpeople og kan bookes som en del af en Starpeople løsning. Vi har bla. spillet med Rasmus Seebach og sunget duetter med Medina - Listen for solister er lang. Indhent særligt tilbud herfor.


Med Starpeople får du rigtig mange års erfaring, en enorm mængde spilleglæde, festsikker musik, samt tryghed og sikkerhed for at festen kommer musikalsk godt i hus.


Starpeoples festreferencer spænder over fester i private hjem, haver, telte, slotte,  udlandet og som leverandør til de store danske virksomheder som: Mærsk, SAS, DONG, Novo, Ecco, Coloplast og mange flere. Mange af sidstnævnet bruger bandet igen og igen. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen