forespørgselsliste

Din liste er tom >

Starpeople

Starpeople

Sikkerhed for, at festen kommer i hus

Starpeople er i flertal. Hele 11 dygtige musikere er klar til at sætte gang i din fest. Siden 1998 har gruppen spillet sammen, og de deles om at have musikken som deres passion. 


Bandets devise er, at kvaliteten skal holdes oppe, og enhver fest fortjener et band, der spiller på eliteplan. Derfor er musikerne i Starpeople netop hentet fra den danske musikeelite. Starpeople spiller til alle slags fester, hvor musikken er en prioritet – ingen fest er for lille eller for stor for Starpeople. De spiller alt det, som du og dine gæster gerne vil høre, leveret med overskud og en sikker performance. Starpeople kommer omkring musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90'erne og selvfølgelig også alt det bedste fra den aktuelle top-10. 


Har du særlige ønsker eller præferencer, så er vi også lydhøre over for det. Med Starpeople får du rigtig mange års erfaring, en enorm mængde spilleglæde, festsikker musik, samt tryghed og sikkerhed for, at festen kommer musikalsk godt i hus.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen