forespørgselsliste

Din liste er tom >

Wenche Hartmann & The Hartmann Band

Wenche Hartmann & The Hartmann Band

Traditionel country

Wenche Hartmann & The Hartmann Band er blandt landets allerstørste. Med mere end 80.000 solgte albums og seks udgivelser har Wenche Hartmann & The Hartmann Band markeret sig som et af Skandinaviens allerstørste countrybands. Wenche Hartmann & The Hartmann Band har lavet utallige indspilninger i USA - også med kendte navne som Bellamy Brothers, Charlie McCoy, Albert Hammond, Pam Tillis og Billly Swan. Wenche Hartmann & The Hartmann Band har adskillige gange medvirket på landsdækkende TV i både Danmark og Norge. Det er også blevet til shows i det meste af Danmark, Tyskland, på Færøerne og Norge.

Repertoiret er traditionel country med genhør af de mange store klassikere. Der bliver også rig mulighed for at høre nogle af Wenches egne kompositioner, som hun har indspillet og produceret med The Hartmann Band. Senest har gruppens frontfigur fået en flot 18. plads på NMW's (The New Music Weekly) top 100 liste i USA. Denne flotte placering skete på baggrund af 1.380 afspilninger af 'Broken Guitar Man' fordelt på 22 radiostationer i USA. Wenche Hartmann & The Hartmann Band kan bookes i flere konstellationer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen