forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kim Dalum

Kim Dalum

Et show, der kommer langt ud over scenekanten

Kim Dalum fra Papkasseshow kan nu bookes som soloartist. Kim Dalum optræder med en guitar og sin stemme, og han leverer et musikalsk humoristisk show, der repræsenterer en palet af de bedste velkendte sange i farverige forklædninger. Hans humor er underfundig og skarp, og han performer med stor energi og altid med stor kærlighed til sit publikum. 


Kim Dalum garanterer et show, hvor alle er underholdt. Kim Dalum er afgjort en af landet mest rutinerede og mest erfarne entertainere. Han underholder med stor selvironi og med finurlige betragtninger over livets absurditeter og banaliteter. Kim Dalum mestrer kunsten at kunne gribe øjeblikket, improvisere og lade ske, hvad der nu sker. 

Kim Dalum har medvirket i et utal af underholdningsprogrammer på DR, TV2 og TV3. Han har optrådt over hele landet, og med Papkasseshow varmede han op for 42.000 publikummer i Parken til det Internationale Melodi Grand Prix i 2001.

Kim Dalum kan bookes til både private og offentlige arrangementer, til firmaets jule- og sommerfester, konferencer og kick-off-arrangementer, til festivaler og byfester, og når der er brug for en sikker hånd som konferencier. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen