forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kim Dalum

Kim Dalum

Et show der kommer helt ud over scenekanten

Kim Dalum fra Papkasseshow kan nu bookes som soloartist. Kim Dalum optræder med en guitar og sin stemme og leverer et musikalsk humoristisk show, der repræsentere en palet af de bedste velkendte sange i farverige forklædninger. Hans humor er underfundig og skarp og han performer med stor energi og altid med stor kærlighed til sit publikum. Kim Dalum garanterer et show, hvor alle er underholdt. Kim Dalum er afgjort en af landet mest rutinerede og mest erfarende entertainere.

Han underholder med stor selvironi, og med finurlige betragtninger over livets absurditeter og banaliteter er publikum underholdt på alle planer. Kim mestrer kunsten at kunne gribe øjeblikket og improvisere og lade ske, hvad der nu sker. Kim Dalum kan bookes til private og offentlige arrangementer, til firmaets jule - og sommerfester, konferencer og kick-off arrangementer, til festivaler og byfester, og når der er brug for en sikker hånd som konferencier/vært. Til underholdning på plejehjem - når der er fødselsdag i familien for unge og ældre og samt skolefester.

Kim Dalum har medvirket i et utal af underholdnings programmer på DR, TV2 og TV3 mfl. Han har optrådt over hele landet - stort som småt, samt i udlandet. Med Papkasseshow varmede han op for 42.000 publikummer i Parken til det Internationale Melodi grandprix.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen