forespørgselsliste

Din liste er tom >

Decemberhits

Decemberhits

Mød Andrea Gadeberg - Karla i ”Pagten” og Trine Gadeberg - Kviknissen Pyt i ”Nissebanden”

Årets julekalender på DR i 2013 bliver en genudsendelse af ”Pagten” (første gang sendt i 2009).  I den populære julekalender spiller Andrea Gadeberg rollen som Karla, der skal hjælpe storebror Malte og nisserne tættere på målet om at finde Pagten.


Andrea Gadeberg blev udvalgt blandt 3.400 jævnaldrende. Det, at være med i en julekalender, er åbenbart et gen i familien Gadeberg, for Andreas mor, Trine Gadeberg, blev for alvor landskendt i 2003, da hun spillede Kviknissen Pyt i julekalenderen »Nissernes Ø«.


Nu kan Andrea og Trine Gadeberg opleves i et forfriskende og underholdende musikalsk jule-show, hvor de disker op med julekalenderdrys og vækker glade juleminder fra kalenderudsendelser op gennem tiden….. Her er naturligvis titel-sangen fra ”Pagten”, populære sange fra ”Nissebanden” – ja, i det hele taget julekalenderhits fra før og nu. Når Andrea og Trine derudover krydrer med toner fra Disneys Juleshow og en rockende version af ”Bjældeklang”, så bliver der for alvor julebal i Nisseland – det´ med garanti.


Efter showet bliver der naturligvis lejlighed til at møde Andrea og Trine Gadeberg og få en autograf eller måske et foto.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen