forespørgselsliste

Din liste er tom >

DJ Flemming Kiil

DJ Flemming Kiil

Party musik for det voksne og modne publikum i absolut særklasse

Til offentlige samt private fester er DJ, entertaineren Flemming Kiil kendt for at kunne sætte gang i festen, et sikker valg af musik, uanset om det drejer sig om et stort eller lille arrangement. DJ Flemming Kiil råder over top professionelt P.A. lyd og lys anlæg, det vil sige behagelig lyd, samt flot lys opsætning. Det er Jeres fest og der spilles selvfølgelig efter Jeres anvisninger.


De gode gamle "oldies but goodies" og helt frem til nutidens radio party hits. Et fantastisk stort og bredt musik repertoire, der sætter gang i danselysten hos selv de mest krævende gæster - ung som gammel. Musikken vil blive specielt udvalgt, så den passer til Jeres gæster. Der spilles også gerne musik på opfordringer. Party musik vi alle kan danse og synge med på.


Som en af de få Dj's tilbyder Flemming Kiil, at spille under middagen. Under middagen spilles der dejlig afdæmpet dinnermusik, stilfuldt, alsidigt, og
stemningsfyldt. Dette vil helt sikkert bringe gæsterne i godt humør. Ønskes der evt. fællessang, skåle sange, så giv besked. Vi arrangerer gerne dette efter Jeres ideer og ønsker. Der spilles med på de medbragte festsange, der måtte komme i løbet af aftenen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen