forespørgselsliste

Din liste er tom >

DJ Flemming Kiil

DJ Flemming Kiil

Partymusik for det voksne og modne publikum i absolut særklasse

Til offentlige samt private fester er DJ og entertaineren Flemming Kiil kendt for at kunne sætte gang i festen med et sikker valg af musik, uanset om det drejer sig om et stort eller lille arrangement. DJ Flemming Kiil råder over topprofessionelt P.A. lyd- og lysanlæg, hvilket vil sige behagelig lyd samt flot lysopsætning. Det er Jeres fest, og der spilles selvfølgelig efter Jeres anvisninger.


De gode gamle "oldies but goodies" og helt frem til nutidens radiopartyhits. Et fantastisk stort og bredt musikrepertoire, der sætter gang i danselysten hos selv de mest krævende gæster - ung som gammel. Musikken vil blive specielt udvalgt, så den passer til Jeres gæster. Der spilles også gerne musik på opfordringer. Partymusik vi alle kan danse og synge med på.


Som en af de få DJ's tilbyder Flemming Kiil at spille under middagen. Under middagen spilles der dejlig, afdæmpet dinnermusik, stilfuldt, alsidigt og
stemningsfyldt. Dette vil helt sikkert bringe gæsterne i godt humør. Ønskes der evt. fællessang eller skålesange, så giv endelig besked. Vi arrangerer gerne dette efter Jeres idéer og ønsker. Der spilles med på de medbragte festsange, der måtte komme i løbet af aftenen.


Herudover spiller Flemming Kiil temafester udover det sædvanelige. Han har musikken samt ekspertisen til at fuldføre festen, så den bliver en succes.


Flemming Kiil spiller musik fra de fedeste, festligste og mest farverige fem årtier! Musikken fra 60’erne, 70’erne, 80'erne, 90'erne og 00'erne er nok det, der huskes bedst, da det stadig bliver spillet i tiden nu. Flemming Kiil spiller både danske og udenlandske hits fra de fem årtiers musiktid samt fortæller anekdoter.


Flemming Kiil spiller også i Tyskland og kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for tyrolermusik, oktoberfestmusik, aprés ski og neue deutsche welle. Partymusik, kædedans og fællessang samt diverse lystige skåleviser og de bedste elementer fra Oktoberfesten Beerfest i München, der her er krydret med vores egne tiltag fra Danmark.


Og fra Toppen af Poppen spilles også de største danske hits, som vi alle sammen kender! Vi garanterer, at der vil være noget for enhver smag.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen