forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dansk Diva Jam

Dansk Diva Jam

Det kræver naturligvis en diva...

... at stå i spidsen for Dansk Diva Jam.


Først og fremmest skal stemmepragten matche de originale divaer. Herudover skal udseende, udstråling, karisma og sceneautoritet være i top for at sparke de kendte numre helt ud over scenekanten. Det gør Lotte Lisby med ubesværet lethed.


Dansk Diva Jam leverer alle de store hits fra danskernes favorit-divaer i et helt forrygende sceneshow. Fra "Vågner i Natten" til "Kun for mig" og "Den jeg elsker". Mød Sanne, Lis, Dodo, One Two, Ray-Dee-Ohh, Danser med drenge og mange flere, i én og samme person, og få en fantastisk koncertoplevelse med det hele på én gang.


Lotte Lisby bliver naturligvis backet live af 4 af vore bedste musikere. Lotte Lisby har været på banen siden børneårene, hvor hun udgav en række børneplader. Herefter har hun vundet Se & Hørs pladechance (datidens X-factor), optrådt i diverse TV shows, Wallmans Saloner, været solist i Dansk Melodi Grand Prix, og er samtidig frontfigur i dansebandet Miami Dance Band.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen