forespørgselsliste

Din liste er tom >

Københavns Serveringsteater

Københavns Serveringsteater

Skuespil med bestik af situationen

Hvis dit selskab skal have en uforglemmelig middagsoplevelse, skal du have fat i Københavns Serveringsteater. 


En falsk tjener sætter krydderi på middagen. Til en start forløber alt normalt og ganske professionelt. Men efterhånden som tiden går, skrues der op for tjenerens finurlige og yderst pinlige karaktertræk og charme. Mystiske hændelser opstår, naturligvis med en fantastisk fin fornemmelse for, hvad der er tålt og tilladt i selskabet. 


Det hænder, at tjeneren blander sig i samtalerne, leger Kirsten giftekniv, tørrer næse i sin skjorte, drikker i arbejdstiden, serverer shots lige efter forretten, sætter sig på skødet af chefen og mader ham. Vi efterlader gæsterne måbende, grinende og fuldstændig overraskede med en fuldendt og ikke mindst hylende grinagtig aften. 


Til slut runder vi af med et afslutningsshow, så de, der endnu tvivler på tjenernes ægthed, nu ser, at det hele var en form for skjult kamera. Københavns Serveringsteater kan komme mellem 1-20 skuespillende tjenere, og der anbefales en tjener pr. 30 gæster. Varighed: ca. 90 minutter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen