forespørgselsliste

Din liste er tom >

Pingos Juleshow

Pingos Juleshow

Komplet juleshow med julemand, julenisse og gaveregn

Pingos Juleshow er et total-event, hvor man virkelig får en på opleveren i julens tegn. Juleshowet kan sammensættes på flere forskellige måder, fordi der indgår julemand, show, konkurrencer og nissetryllerier. 


Først møder Pingo op til julefesten i mægtigt julehumør udklædt som julemand i det flotteste julemands-kostume. Så er stemningen sat, og Pingo inviterer alle børn til at danse om juletræet. Pingo har naturligvis sørget for sanghæfter til alle og medbringer professionelt lydanlæg. Herefter går Nissen Pingo på scenen og tryller mellem børnene. Han er en dygtig tryllekunstner, bugtaler og ballonklovn, så der er virkelig noget at glæde sig til. Igen er Pingo iført flot kostume og med alverdens overraskelser i tasken. 

Til slut kommer Julemanden tilbage til festen, denne gang for at hygge med børnene, fortælle små historier og evt. dele gaver ud, hvis det er købt af arrangøren. Et fint foto med julemanden kan også arrangeres. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen