forespørgselsliste

Din liste er tom >

Torben Iversens Juletræsfest koncept

Torben Iversens Juletræsfest koncept

Torben Iversens populære juleforestilling har gennem hele 28 år fornøjet børn, voksne – og juleglade barnlige sjæle i december!

Nisserne i julemandens værksted og julemanden Julius Snesjap kan opleves ved julearrangementer på udvalgte dage i den skønne december tid!


Vi tilbyder et færdigt koncept til juletræsfester med en 3-trins underholdningspakke bestående af:

• Juleshow med Overnisse Iversen og 2-3 herlige nisser

• Dans om juletræet

• Besøg af Julemanden Julius Snesjap


I Torben Iversens færdige underholdningspakke til juletræsfester kan børn og voksne opleve en speciel turné- udgave af den fra Rosengårdcentret kendte forestilling med sang, musik, nissesjov for store og små, drillerier og magiske tricks. En tur omkring juletræet bliver det naturligvis også til, hvor Overnisse Iversen og nisser sørger for at lede slagets gang med traditionelle sanglege og måske et par konkurrencer.


Til slut råber nisserne og alle børnene om kap på den kære, gamle Julius, der er kendt og elsket af publikum på Fyn gennem generationer! Og Julius kommer som altid direkte fra Grønland i et gevaldigt julehumør!


Her er tale om det helt rigtige koncept til noget nær det perfekte julearrangement – med overraskelser – for julen er overraskelsernes tid!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen