forespørgselsliste

Din liste er tom >

TINA TURNER JAM

TINA TURNER JAM

De største sange fra den største sangerinde

Tina Turner Jam er et energisk og levende jamband, der har sat alle de store hits fra en af verdens bedste sangerinder på repertoiret. Sangene leveres med kærlighed og et exceptionelt højt musikalsk niveau. Der er stor garanti for, at bandet tager dig med tilbage et par årtier til øjeblikke, hvor du husker, at du selv hoppede rundt til klassikerne. 


Repertoiret indeholder, ud over Tinas Turners egne signatursange, også duetter med andre fantastiske kunstnere. Under koncerten besøger andre stjerner fra de musikalske årtier også, blandt andet James Brown. Anne Weiss har været Tina Turner impersonater i mere end 15 år. Det er tydeligt at se ligheden. Hun elsker sin karakter, og at hendes musikere, David Henriksen, Jan Juhl, Bertil Lundqvist og Martin Chr. Heinesen, er med hele vejen. Showet er til større arrangementer som firmafester, festival, det danseglade publikum samt små og store spillesteder. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen