forespørgselsliste

Din liste er tom >

Hr. Plys - Juleshow

Hr. Plys - Juleshow

Den kendte børneunderholder med totalkoncept eller show

Hr. Plys optræder med et målrettet juleshow, hvor han er udklædt som nisse. Når Hr. Plys går på scenen, er der underholdning for alle pengene. Tempo, komik, trylleri, bugtaleri og magi i en blandet cocktail. Ungerne er helt vilde, når de oplever Hr. Plys.


Hr. Plys er blevet børnenes nye ven. Uanset hvor han optræder i Danmark, spreder han fryd og glæde blandt børnene, ja selv de voksne må overgive sig for denne charmerende tryllekunstner, som i anledning af julen, selvfølgelig har drysset julestemning over hele Niels Plys showet.


Et af de mest populære shows, som Hr. Plys optræder med, er hans ballon, trylleri og bugtaler-show. Et show, der henvender sig til alle. Børnene er ellevilde, når Hr. Plys trækker den sjove gris Gert op af kufferten. Showets højdepunkt er helt sikkert bugtaler-nummeret med Gert. Derudover laver Hr. Plys sjove tryllerier, ballondyr, og tager selvfølgelig børnene med op på scenen, hvor de bliver involveret i showet. Glæd Jer til at opleve Hr. Plys!


Hr. Plys kan også bookes med et samlet koncept til juletræsfesten, hvor der både indgår show, julemand og sang og dans om juletræet (se flere billeder i galleriet). I dette koncept kommer Hr. Plys med færdig musik til dans om juletræet, sanghæfter til uddeling og selvfølgelig Julemanden. Udover dans om juletræet, evt. uddeling af godter eller gaver, oplever publikum selvfølgelig også sit populære børneshow.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen