forespørgselsliste

Din liste er tom >

Søren Ryge

Søren Ryge

Menneskers gode historier

Søren Ryge er kendt af de fleste som have-eksperten fra tv. Gennem de næsten 30 år på danskernes skærme er det dog også blevet til andet end haver. I de senere år har man kunnet opleve et stigende antal udsendelser med Søren Ryge, der handler om mennesker. 


Ganske almindelige danskere, der har eller er en god historie. Det kan være Bette Anna fra Randers eller Ostehandleren fra Skagen. Det er onkel Aage fra Amerika og Henning fra Haderslev. Der er Evald med hvidkålssuppen og Lis med dyrene. En perlerække af mennesker, der lukker op for deres liv og hverdag - på en sådan måde, at de fleste danskere bliver fascinerede og ikke kan lade være med at kigge med. Når Søren Ryge laver den slags fjernsyn, ligger der altid et større forarbejde med at finde menneskene og få dem til at fortælle. 


I sit foredrag vil han fortælle om netop dette: Hvordan fandt han frem til Hans med rågerne og Didde med nisserne? Hvordan fik han lavet to dages snak til en halv times fjernsyn? Og hvorfor er det egentlig så interessant at høre helt almindelige danskere fortælle om et helt almindeligt liv?

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen