forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bon Jovi Jam

Bon Jovi Jam

Det ultimative Bon Jovi cover band

Med mere end 120 millioner solgte albums verden over rammer det populære rockband fra New Jersey så bredt og så kommercielt, at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt at have hørt nogle af Bon Jovi's store hits. Fælles for hele Bon Jovi's bagkatalog er ganske enkelt et håb om tro, håb og kærlighed.


Bon Jovi Jam udlever en rockdrøm - og med stor respekt, passion og indlevelse formår Bon Jovi Jam at levere den oplevelse, som publikum forlanger. Bon Jovi skal høres højt, og ikke mindst live! Klassikere som Living On A Prayer, It's My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith og You Give Love A Bad Name tager dig med til en storslået koncertoplevelse i det "Bon Joviske" univers.


Flere festivaler og koncerthuse har allerede haft besøg med stor succes. Waterline festival i Frederikshavn udtaler: "Det er umiddelbart svært at forestille sig, at Waterline denne første gang (2017) kunne have været afsluttet bedre - end med Bon Jovi Jam. Tak fordi I holdt på en stor del af publikum - det er sgu svært, når det er sidste act og sent efter en lang dag med bl.a. DAD, Go Go Berlin og The Blue Van på programmet. Og I gjorde det pissegodt!”


Sammen formidler Bon Jovi Jam tro, håb og kærlighed helt i samme ånd som bandet fra New Jersey

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen