forespørgselsliste

Din liste er tom >

René Jensen

René Jensen

Tryllekunstner med speciale i internationale arrangementer

René Jensen er magiker og kan underholde hvem som helst helt tæt på. 


Enten mingler han rundt blandt de stående gæster eller går fra bord til bord blandt de spisende gæster og performer close-up magi. Det er intim og personlig underholdning, der med garanti får grinene frem. Hvis du forestiller dig en hund, der jagter sin egen hale. Præcis den tilstand efterlader René Jensen tilskuernes hjerner i, når han forlader dem. 


René Jensen tilbyder også et Parlour-show, der ligger mellem en close-up og en traditionel sceneoptræden. Tilskuerne tager plads omkring et opstillet bord, hvor showet foregår. Flere af gæsterne medvirker aktivt i seancen, og stemningen varierer fra intens koncentration til latterbrøl. Netop i denne kategori placerede René Jensen sig på en 4. plads ved European Championship of Magic i 2011 i Blackpool og blev året før tildelt Award of Merit ved International Close-up Magic Competition i London. Denne form for magisk underholdning er en af de mest krævende rent fingerfærdighedsmæssigt. 


Kombineret med René Jensens gode sociale egenskaber og evne til at fange folk, der hvor de er, kommer du næsten ikke tættere på ægte magi. Close-up og parlour-showet egner sig begge særdeles godt til internationale grupper, som René Jensen har stor erfaring med. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen