forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jungledyret Hugo

Jungledyret Hugo

Sceneshow med abestreger i junglen

Safariguiden; "Så, nu er jeg venner med et super sjældent jungledyr, og det er bestemt ikke kedeligt, kan i tro! Hugo er altid ude på nye eventyr."


Kan du også lide eventyr, sjov og ballade? Så ta' med Safariguiden, som tager os med på et eventyr, hvor vi møder Jungledyret Hugo. Børnene lærer hvad et jungledyr er, hvad det spiser, og hvordan det løser svære jungleproblemer.


Jungledyret Hugos sceneshow består af en blanding af sanglege, problemer som børnene skal hjælpe Hugo med at løse, samt jungle-konkurrencer – eksempelvis "Kast med bananer" og "Safarihat frisbee".


Dette er et show, som aktiverer både store og små, og som sætter et smil på alles læber.


Meet'n'greet

Børnene har mulighed for at hilse på Jungledyret Hugo og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke.

Varighed 1 x 30 min.


Mød dit Idol

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Jungledyret Hugo i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Jungledyret Hugo stiller op til meet'n'greet, fotosession og medvirker som integreret del af dine events.


Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling, og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløst anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen