forespørgselsliste

Din liste er tom >

Cirkus Skattejagt

Cirkus Skattejagt

Jonglørnumre, akrobatik, linedans, klovnerier, hemmelige trylletricks og meget mere

Cirkusartisterne Rebekka Bjerre og Mikkel Rugholm har opbygget et helt nyt koncept specielt egnet til biblioteker, skoler og institutioner:Cirkus Skattejagt.

 

Danmarks disco darling Rebekka Bjerre, der har vundet DM i diversedansearter, og tryllekunstner & entertainer Mikkel Rugholm, som er vinder af talentkonkurrencen “MAGIC KID” i Cirkusland, træder sammen i manegen og indleder med en 20 minutters cirkusforestilling, hvorefter alle børninviteres til at deltage i en sjov cirkus workshop fuld af jonglørnumre,akrobatik, linedans, klovnerier og hemmelige trylletricks.

 

Rebekka og Mikkel medbringer alle de sjove og farverigecirkusrekvisitter, som de sammen med børnene på 1 time forvandler til en festlig og sjov cirkusforestilling i jagten mod den ypperste cirkusskat: Et stående bifald!

 

Børnene bliver involveret på en lærerig og pædagogisk måde, og når forestillingen er slut, går alle børn hjem med en glad, lille cirkusartist i maven.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen