forespørgselsliste

Din liste er tom >

Everybody's Talking

Everybody's Talking

En koncert, alle vil tale om bagefter

Når Everybody's Talking går på scenen er de bedre kendt som popdrengen, rocklegenden og kongen af Ribe. Det skaber et sammensurium af pop, rock og et sceneshow, der får hele publikum til at rocke med i de festlige takter. Everybody’s Talking består af Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl, der er tre yderst prominente navne på den danske musikscene. 


Everybody's Talking formår sammen at skabe en hel unik intimitet og nærværende kontakt til deres publikum. De tre musikere har både guldplade og kæmpe succes på de store scener på deres omfangsrige CV’er. Everybody's Talking byder på både fantastiske vokaler, nærværende skarp humor, improvisation og flotte fortolkninger af etablerede pop-rock-numre som bl.a. Peter Framtons “Baby, I Love Your Way”, Pink Floyds “Wish You Were Here”, Roy Orbinsons “I Drove All Night” og Bob Dylans “Mighty Quinn”.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen