forespørgselsliste

Din liste er tom >

De Syngende Tjenere

De Syngende Tjenere

Synger og servicerer i særklasse

De Syngende Tjenere kombinerer sang med servering og giver det lille ’ekstra’ til festen. Konceptet har eksisteret siden 2005, og de oplever gang på gang, hvordan de med deres trestemmige sange, smil og et par ekstra hænder kan løfte stemningen i selskabet. 


De Syngende Tjenere tilpasser deres sang og servering efter jeres behov, og de kan indgå i arrangementet på lige præcis den måde, som I har brug for. De optrædende i De Syngende Tjenere kan også bookes med tre andre koncepter. 


Med en musikquiz krydres festen med musikalsk underholdning, hvor gæsterne kæmper mod hinanden om at svare rigtigt på 13 sangspørgsmål. Temaet kan være danske 80’er hits, James Bond, Filmhits, Julequiz eller en speciallavet quiz til netop jeres festtema. 


En anden mulighed er som bryllups- eller fødselsdagssangere, hvor sangerne fra De Syngende Tjenere kansynge en særlig sang til bruden eller fødselaren. Måske er det Ed Sheerans ”Perfect” eller ”Du kom med alt der var dig”, der udtrykker netop det, som kun kan siges med en sang. 

Endelig kan sangerne som AmaZingers fremføre skønne, trestemmige sange akkompagneret af enten klaver eller guitar. De kan synge med eller uden lydanlæg og passer derfor til både små, intime fester samt til de helt store arrangementer. 


AmaZingers er oplagt som f.eks. baggrundsunderholdning til en firmafest eller reception, som musikalsk indslag under maden eller som ‘gaven’ til brudeparret, hvor en sang siger det bedre end en tale. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen