forespørgselsliste

{system.shoppingbasket(883)}

Poul Erik Skammelsen

Poul Erik Skammelsen

Journalistisk foredrag om verdens brændpunkter

Poul Erik Skammelsen, som er en af Danmarks mest troværdige TV-journalister, kan opleves i et foredrag om verdens brændpunkter. Poul Erik Skammelsen er blevet en af de store stjerner blandt nyhedsjournalister - sådan set ikke, fordi han har stræbt bevidst mod det, men simpelthen fordi seerne anser ham for at være en ærlig mand, der formår at gøre komplicerede, politiske spørgsmål forståelige for alle. 


I foredraget om verdens brændpunkter tager Poul Erik Skammelsen publikum med på en rejse gennem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig. Han var med, da TV2 startede i 1988, og der gik kun kort tid, inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på Den Himmelske Fredsplads i Peking. 

Senere er det blevet til utallige opgaver for Poul Erik Skammelsen som journalist fra verdens brændpunkter, og sammen med ham kigger publikum bl.a. tilbage på flyene, der tørner ind i skyskraberen, jublende mennesker, der slår hul i Berlinmuren, studenten og kampvognen på Den Himmelske Fredsplads, tjetjenske frihedskæmpere i jakkesæt med maskingevær over skulderen, tsunamien der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen