forespørgselsliste

Din liste er tom >

Drageværkstedet

Drageværkstedet

Drømmen om at flyve med en drage

På drageværkstedet får du hjælp til at male din helt egen drage, og du bestemmer selv, hvordan den skal se ud. Skal den ligne en rigtig drage, en flyvemaskine, en sommerfugl eller bare dekoreres med en masse flotte farver? 


Dragen er 90 x 46 centimeter, så der er masser af plads til at lade fantasien få frit løb. Vi dekorerer dragerne med tekstil-tuscher, så de bliver rigtigt flotte, og dragerne er lavet af nylon, så de kan helt sikkert flyve. Mens du dekorerer din drage, taler vi alle sammen lidt om drager og om at flyve med dem: Hvordan gør man? Hvem fandt på at flyve med drager? Hvornår er det bedst at flyve med drager? Hvor skal de flyve hen? 


Alle vores workshops er baseret på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og fremstiller noget, som de får med hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et velforberedt personale samt de bedste materialer, vi stiller med. 


Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent samt selvfølgelig alle skoleferierne.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen