forespørgselsliste

Din liste er tom >

Birthe Kjær & Feel Good Band

Birthe Kjær & Feel Good Band

Hele Danmarks Birthe med band

Birthe Kjær er Danmarks mest elskede sangerinde, og selvom hun har været på hitlisterne i flere årtier, udgiver hun stadig ny musik. 


Senest har Birthe Kjær udgivet ’Smile’, hvor Birthe Kjær viser en anden side af sig selv. Hun har nemlig kastet sig over amerikanske standardsange, som f.eks. ”Slow boat to China”, ”For once in my life” og naturligvis også Chaplins ”Smile”. Albummet blev indspillet med et stort og swingende band. I forlængelse af udgivelsen turnerer Birthe Kjær med det til lejligheden dannede ”Feel Good Band, som består af rytmegruppe med tre blæsere samt to korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvebjerg. 


Repertoiret spænder helt fra starten af Birthe Kjærs karriere med sange som ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange, som publikum kan synge med på. Desuden optræder hun med sine korpiger i medleyerer over danske såvel som udenlandske grandprixsange, og det hele bliver blandet med de swingende sange fra hendes seneste album, ”Smile”. Et godt, festligt og alsidigt repertoire. 


Showet rundes af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og karriere.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen