forespørgselsliste

Din liste er tom >

Flemming Enevold

Flemming Enevold

Musicals, evergreens og underholdning fra 35 års teaterliv

Flemming Enevold synger et righoldigt og utroligt varieret repertoire med bl.a. "Bordets glæder fra Farinelli", "Det var Dorthe, det var Didrik, det var dejligt", sange fra Sebastians musicals, Les Miserables, Phantom of the Opera, Annas Ballader og et enkelt Elvis nummer.


En optræden med Flemming Enevold består således af særligt udvalgte numre, der har sammenhæng med Enevolds 35 års lange teaterliv. Der vil være smagsprøver fra de både danske og udenlandske musicals som Flemming Enevold har medvirket i. 90% synges på dansk.


Repertoiret er inspireret af Flemming Enevolds mange koncerter med landets orkestre, fra den danske sangskat, fra et mangeårigt samarbejde med Sebastian og endelig fra Flemming Enevolds one man show ”Oplyst enevælde”


Flemming Enevold kæder numrene sammen med masser af anekdoter, spiller selv klaver til og medbringer desuden selv indspillet musik.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen