forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sivertsens Serveringsteater

Sivertsens Serveringsteater

Vi sviner ikke med maden, spilder ikke på gæsterne, og vi beholder tøjet på

"Det nye Sivertsens Serveringsteater" har eksisteret i al den tid konceptet har været i Danmark. De sidste to år har de dog gennemgået en fornyelse

og forbedret vores koncept, så det passer til nutidens publikum.


Deres show er interaktivt, hvilket betyder, at gæsterne er med til at skabe showet. De optræder med gæsterne og til tider også for gæsterne.

Showet er næsten ren improvisation dvs. næsten intet er planlagt på forhånd. Sivertsens Serveringsteater tager gæsterne med ind i den lille tjenerverden, og det er bestemt ikke kedeligt.


De afslutter gerne showet med et forrygende sceneshow med sange tilpasset lejligheden. Tjeneren Bibber kan lave ballondyr, og der vil på

den måde også være noget for de mindre børn. Hvert show skræddersyes efter kundens behov og ønsker i det omfang, det kan lade sig gøre.

Hos "Det Nye Sivertsens Serveringsteater" er de bestemt ikke bange for at prøve noget nyt - de foretrækker det faktisk!


Firmafester, receptioner, busture, rejser, privatfester, gallafester, lancering af nye produkter…

Sidder du, dit firma eller lignende og tænker: "Jeg har lyst til at opleve dem, men jeg kan ikke lige komme på en anledning."? Så kan de måske hjælpe dig. Der kan tales engelsk og tysk.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen